• ΣΠΟΥΔΕΣ

  2005

  Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών τμήμα Πληροφορικής

  1994

  Κλασικό Τραγούδι με τον κο. Κωστή Κωνσταντάρα

  1985

  Πτυχίο Πιάνου με την κα. Μαίρη Χαμουδοπούλου

  1985

  Πτυχίο Ωδικής με τον κο. Κωστή Kωνσταντάρα

 • ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

  1990

  Παραγωγός, Σύμβουλος, Προγραμματιστής, θεμάτων που έχουν σχέση με τα ηλεκτρονικά μουσικά όργανα και τους υπολογιστές στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕW CHANNEL.

  1990

  Προγραμματιστής μουσικού προγράμματος για υπολογιστή στην ΕΡΤ2 για το τηλεπαιχνίδι "Τόμπολα Γνώσεων".

  1990

  Σύμβουλος επί των προγραμμάτων υπολογιστών στην εταιρία ΜΕΛΛΟΝ Α.Ε του μουσικού οίκου ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

  1990

  Προγραμματιστής μουσικών εφαρμογών με τη χρήση υπολογιστών σε ραδιοτηλεοπτικά στούντιο.

  1990

  Προγραμματιστής μουσικών εφαρμογών με τη χρήση υπολογιστών σε εκπαιδευτικά συστήματα.

  1990

  Παραγωγός μουσικών επενδύσεων για θεατρικές παραστάσεις.

  1990

  Παραγωγός μουσικών σποτς για ραδιόφωνο / τηλεόραση: Ιονική Τράπεζα, ΤRT TV, Junior TV, Χρηματιστήριο ΕΤ1, Ζυμαρικά Φρεσκίσσιμα, Έπιπλο Σκουλαρίκης, Περιοδικό Hi-Tec, Περιοδικό RAM, περιοδικό ROM, SuperSpor2/Filmnet, Τράπεζα Αττικής, Κοτόπουλα Αρτας, SAM013 παιδικό ρούχο, κά.

  1990

  Καθηγητής πιάνου, αρμονίου, θεωρητικών.

 • ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

  2014

  - Συμμετοχή με τη χορωδία "ΜΕΛΩΔΟΙ" στo 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ των «Τροβαδούρων Κηφισιάς».

  2014

  - Συμμετοχή στη συναυλία "Μέρες Επιταφίου" του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου με την Καμεράτα, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

  2014

  - Συμμετοχή με τη χορωδία ΜΕΛΩΔΟΙ στη συναυλία "ΔΑΥΙΔ" του συνθέτη Βασίλη Τσαμπρόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και υπό τη διεύθυνση του ιδίου.

  2006

  - Συμμετοχή στην παράσταση του παιδικού παραμυθιού "Μια ιστορία για τον καιρό" του συνθέτη Γιώργου Μελά, στο θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" Αργυρούπολης και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ.Κωστή Κωνσταντάρα.

  1997

  - Συμμετοχή στην "Οπερα των Σκιών" με την Καμεράτα, Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση της Κωνσταντίας Γουρζή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1997

  - Συμμετοχή με τη χορωδία "Fons Musicalis" στο Ορατόριο του Johann Sebastian Bach "Κατά Ιωάννη Πάθη", με ορχήστρα την Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Jordi Mora στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

  1997

  - Συμμετοχή με τη χορωδία "Fons Musicalis" στη συναυλία του Σταύρου Κουγιουμτζή "Των αγγέλων…" με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1997

  - Συμμετοχή με τη χορωδία "Fons Musicalis" στη Συναυλία προς τιμή της Αθήνας για την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στο Ζάππειο Μέγαρο.

  1996

  - Συμμετοχή στην παράσταση ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ, αφιέρωμα στον Λόρκα με τη Μαρία Φαραντούρη, Ορχήστρα της Κόρδοβας και μαέστρο τον Leo Brower, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1996

  - Συμμετοχή στην παράσταση ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΘΙΟ ΣΑΝΤΣΕΖ ΜΕΧΙΑΣ σε ποίηση Λόρκα που έγινε στο θέατρο IMPERIAL DE COMPIEGNE στη Γαλλία, σε μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου και διεύθυνση του ιδίου.

  1996

  - Συμμετοχή στην παράσταση για τη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ και του ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου υπό τη διεύθυνση του μαέστου Κωστή Κωνσταντάρα.

  1996

  - Συμμετοχή στην Λυρική Τραγωδία "ΗΛΕΚΤΡΑ" σε σκηνοθεσία Νίκου Κούνδουρου και μουσική Μίκη Θεοδωράκη, υπό τη διεύθυνση του Μίκη Θεοδωράκη στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

  1996

  - Συμμετοχή στην παράσταση ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΘΙΟ ΣΑΝΤΣΕΖ ΜΕΧΙΑΣ σε ποίηση Λόρκα που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου και διεύθυνση του ιδίου.

  1996

  - Συμμετοχή στην επετειακή παράσταση για τα 50 χρόνια από το τέλος του πολέμου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη "Κατάσταση Πολιορκίας" και διεύθυνση του ιδίου.

  1996

  - Συμμετοχή στην όπερα του Φραντσέσκο Καβάλλι "Ιάσων" (Jasone) με την ορχήστρα Le Sinfonietta De Chambord υπό τη διεύθυνση του Amaury Du Closel στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1996

  - Συμμετοχή στη παράσταση "Gloria" του Antonio Vivaldi με την Ορχήστρα Solisti Veneti υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Claudio Simone στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1996

  - Συμμετοχή στη παράσταση "τα κάλαντα του Britten - Holst" με συνοδία άρπας και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωστή Κωνσταντάρα.

  1995

  - Συμμετοχή στον κύκλο Θρησκευτική Μουσική, Δυτική Παράδοση με έργα J.S. Bach, Haydn και μαέστρο τον Αλεξ. Μυράτ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1995

  - Συμμετοχή στην παραγωγή του Γ. Νταλάρα "...και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με σκηνοθεσία Κώστα Γαβρά.

  1995

  - Συμμετοχή με την ορχήστρα METROPOL της Ολλανδίας στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού στην συναυλία για τον Ελληνικό Κινηματογράφο και τα 70 χρόνια του Μίκυ Θεοδωράκη, με τον Γ.Νταλάρα.

  1995

  - Συμμετοχή στην παράσταση ΑΝΑ-ΓΕΝΝΗΣΗ του Γιάννη Μαρκόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1995

  - Συμμετοχή στην παράσταση του έργου ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ του Μιχάλη Γρηγορίου, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

  1994

  - Συμμετοχή στην παραγωγή Κωστής Παλαμάς, "μισός αιώνας μετά" στην αίθουσα συναυλιών ΠΑΛΛΑΣ με την ορχήστρα της ΕΡΤ και μαέστρο τον Ανδρέα Πυλαρινό.

  1994

  - Συμμετοχή στο Ορατόριο του Handel Μεσσίας με την καμεράτα και μαέστρο τον Αλεξ.Μυράτ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1993

  - Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με έργα J.S Bach, Mendelssohn, Vic Nees, Ιωσήφ Παπαδάτου και μαέστρο τον Ko.Κωστή Κωνσταντάρα.

  1993

  - Συναυλία στο ινστιτούτο Gothe με έργα Λεόντιου Χατζηλεοντιάδη, Adriana Holsky, Θόδωρου Αντωνίου, Ιωσήφ Παπαδάτου.

  1990

  - Συναυλία με Ελληνικά χορωδιακά έργα των : Νικηφόρου Ρώτα, Θεόδωρου Αντωνίου, Γιώργου Τσοντάκη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και μαέστρο τον Νίκο Τσούχλο.

  1990

  - Συμμετοχή στο έργο του Μιχάλη Γρηγορίου "Σκοτεινή Πράξη" σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη και με μαέστρο τον Μίλτο Λογιάδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

  1990

  - Συμμετοχή στην παραγωγή του Γ. Νταλάρα "...και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με σκηνοθεσία Κώστα Γαβρά.

  1990

  - Συμμετοχή στον κύκλο τραγουδιών "Γιάννης Κωνσταντινίδης ή Κώστας Γιαννίδης" και μαέστρο τον κο.Κωστή Κωνσταντάρα.

  1990

  - Συμμετοχή στην Οπερα του W.A. Mozart "La Clemenza di Tito" με την καμεράτα και μαέστρο τον Αλεξ. Μυράτ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.